Temakveld på Fjetre gård

Publisert: 24.05.18

Stange historielag har arrangement på puben på Fjetre fredag 25.mai kl. 19.00.
På Fjetre bodde Peter Sinnerud, legenden som var skøyteløper og skøytetrener, og som var en av skøytesportens pionerer.
Sven Peter Sinnerud vil kåsere om skøytehistorie.
På puben har de alle rettigheter, og det er et autorisert serveringssted for norsk fatmoden akevitt.
Kaffe, kaker og brus er det også mulighet til å få kjøpt.
Velkommen!

Skøytehistorie på Fjetre gård

Publisert: 22.03.18

25.mai kl.19.00 får vi høre om skøytehistorien på Fjetre går. Sven Petter Sinnerud kåserer .

Nyhetsbilde

Æresmedlem Bjarne Lien

Publisert: 15.03.18

Gratulerer til vårt nye æresmedlem Bjarne Lien. Her overrekkes han diplomet av leder Solveig Nordal.
foto: Egil M.Kristiansen

Årsmøte

Publisert: 22.02.18

Årsmøtet holdes på Herredsvang i Romedal 13.mars kl.19.00.

Temakveld

Publisert: 08.02.18

Marius Langberg og Rune Aasen forteller om "De hvite busser" i kommunestyresalen på Stange Rådhus den 20.februar klokka 19.00.

Mailen er nå i orden.

Publisert: 01.02.18

Om det er noen som ikke har fått svar på mailen sin så send en gang til .

Mail til Stange historielag

Publisert: 25.01.18

Emailen ligger nede hos oss , så jeg har ikke lest eller svart på mail . Jeg har fått hjelp så jeg håper det kommer opp igjen snart.Om det er noen som har sendt mail hit og ikke fått svar så prøv og send en opp igjen eller meld på facebook. Unnskyld dette, men det vil bli oppe og gå igjen