God sommer

Publisert: 28.06.18

Vi tar nå ferie i juli og er her igjen 2.august. Er det noe så kan det sendes melding på facebook.

Minner om 23.august kl.18.00 på Lalumsvangen. Der blir det ei runde på setermuseet og vi får et kåseri om setring av Even Sveen. Vi kan møtes på Tingvoldtorget kl.17.30 og kjøre i felles biler derfra.

Bokbestilling

Publisert: 28.06.18

Det er ikke alltid bokstillinga her fungerer som den skal, så det er sikrere å sende en mail med bok, medlemskap, navn adresse. telefon om det skulle være noe.

Temakveld på Fjetre gård

Publisert: 24.05.18

Stange historielag har arrangement på puben på Fjetre fredag 25.mai kl. 19.00.
På Fjetre bodde Peter Sinnerud, legenden som var skøyteløper og skøytetrener, og som var en av skøytesportens pionerer.
Sven Peter Sinnerud vil kåsere om skøytehistorie.
På puben har de alle rettigheter, og det er et autorisert serveringssted for norsk fatmoden akevitt.
Kaffe, kaker og brus er det også mulighet til å få kjøpt.
Velkommen!

Skøytehistorie på Fjetre gård

Publisert: 22.03.18

25.mai kl.19.00 får vi høre om skøytehistorien på Fjetre går. Sven Petter Sinnerud kåserer .

Nyhetsbilde

Æresmedlem Bjarne Lien

Publisert: 15.03.18

Gratulerer til vårt nye æresmedlem Bjarne Lien. Her overrekkes han diplomet av leder Solveig Nordal.
foto: Egil M.Kristiansen

Årsmøte

Publisert: 22.02.18

Årsmøtet holdes på Herredsvang i Romedal 13.mars kl.19.00.

Temakveld

Publisert: 08.02.18

Marius Langberg og Rune Aasen forteller om "De hvite busser" i kommunestyresalen på Stange Rådhus den 20.februar klokka 19.00.