Lansering årbok 2018.

”Gammalt frå Stange og Romedal 2018” ble lansert tirsdag 13. november. Årboka er den 48. i rekken.
Ca 100 mennesker møtte opp på Stange bibliotek da Stange Historielags årboka ble presentert. De frammøtte fikk et lite innblikk i noen av de 18 artiklene, og noen av forfatterne ble intervjuet av Rolv A. Amdal som ledet programmet.  Dag Arne Syverinsen har skrevet om mennesket og politikeren Odvar Nordli. Ragnar Myhre har skrevet om skøyteløperen Ivar Martinsen fra Ottestad. Terje Mølmen Moen har skrevet om underholdningslivet i Stange, Reidar Hval har skrevet om sin far Gerhard Hval – herredsagronom og oppfinneren. Stein Enger har skrevet om maleren Alexander Olsen.

På bildene under ser man Amdal intervjue Egil M. Kristiansen. Solveig Nordal leser høyt fra  Terje Mølmen Moen,s  Et gløtt av underholdningslivet i Stange  og til slutt underholdning og allsang ved Terje Mølmen Moen.

Translate »